Jenna: Speech Room News

Photo Pages

Fund Photo Page

Jenna: Speech Room News

Goal:
$2,400.00
Achieved:
$2,720.00

113 percent of goal achieved.

Fundraising Goal $2,400.00

Total Number of Gifts: 8
Total Value of Gifts: $2,720.00

Recent Donors

Sharon Hepner

Full Donor List Opens new window.Full Donor List

It's my passion to help children better communicate. I'm a speech-language pathologist because I love helping children. Operation Smile is not only creating smiles all across the globe, they help children communicate by repairing cleft lips and palates.

Together, We Can Change Lives

Operation Smile mobilizes a world of generous hearts to heal children’s smiles and transform lives across the globe. Operation Smile’s network of volunteers works worldwide to repair childhood facial deformities including cleft lips and cleft palates.

I hope you'll help me bring hope and new smiles to children suffering from facial deformities.

Guest Book

If you would like, you can add your name and a short message to our Guest Book. Thank you.

Sign the Guest Book

Records 1 - 25 of 159

Ezequiel
Tue, Jul 14, 2020
Simply desired to stress I'm just relieved I happened on the web page!
Here is my webpage - Welcome to really cool gift shop - the coolest gift shop around.Cool gifts suggestions. ( %url )

Norman Kauffman
Mon, Jul 06, 2020
The advice is very unique.
Feel free to surf to my site; situs slot online terpercaya ( %url )

Lynwood Hightower
Wed, Jul 01, 2020
I like this website - its so usefull and helpfull.
Feel free to surf to my website; variable frequency drive repair ( %url )

Claribel Silvey
Thu, May 21, 2020
I appreciate the content on your internet site. Thanks for your time.
My website; _______________ _______ fc-202 ( %url )

diabetes ins–"¬≠pida betaceller
Tue, May 12, 2020
–'—--Est–"– bien comer cereal especial k por la noche?
Qu–"¬© hacer si se estanca en la dieta ceto. Tags Cereales cenar. No importa si los consumimos en copos o en el pan. Por tanto, no todas las grasas trans aparecen tras un proceso industrial. No es una estafa
Se lo –'—--Est–"– bien comer cereal especial k por la noche? de recomendar a una paciente que me llam–"— urgida de controlar su ansiedad. El efecto fue tan intenso que me pregunt–"— cuales batidos de prote–"¬≠na recomiendo. Si al llegar la hora de comer la cena sientes mucha hambre, significa que tu desayuno fue muy peque–"¬Īo. Te felicito! La cena ideal no debe tener carbohidratos. Escr–"¬≠beme lo que te gusta cenar para corregirte. Mezcla trocitos de carne con queso, aguacate, espinacas y salsa de tomate. Estos son los mejores 7 alimentos con prote–"¬≠nas. Sandwich metab–"—lico.
Radiograf–"¬≠a de–≤–"¬? Special K Original, de Kellogg–≤–"‚"Ęs, 30 g aenderungskuendigung schwangerschaftsdiabetes asociaci–"—n de diabetes quassia amara.

Con que ayuda la dieta ceto
Son almendras ceto dieta amigable. Very-low-carbohydrate ketogenic diet v. Por favor no me ense–"¬Īen este con que ayuda la dieta ceto otra vez por 90 d–"¬≠as. Desayuno: Huevos revueltos con aceite de coco o mantequilla o un caf–"¬© con un poro de leche desnatada y un toque de aceite de coco o ghee. Resumen Hay razones para creer que una dieta baja en carbohidratos pueda ayudar a muchas personas con s–"¬≠ntomas similares al TDAH.
Si quieres la versi–"—n –"¬≠ntegra en PDF pincha aqu–"¬≠. Una cosa es sobrevivir, y otra muy diferente es prosperar f–"¬≠sica y mentalmente. Las c–"¬©lulas del cuerpo humano requieren un flujo constante de energ–"¬≠a para con que ayuda la dieta ceto su actividad y seguir vivos. De una manera muy simplista, se podr–"¬≠a decir que el cuerpo entiende que las grasas son reservas, con que ayuda la dieta ceto que no va a utilizarlas como con que ayuda la dieta ceto hasta que primero no haya gastado toda la glucosa disponible. Cuando la concentraci–"—n de estos cuerpos cet–"—nicos en la sangre pasa de cierto nivel se considera que hemos entrado en estado de cetosis. A trav–"¬©s de una proporci–"—n concreta de los tres macronutrientes grasas, hidratos de carbono y prote–"¬≠nasla dieta cetog–"¬©nica replica lo que ocurre en nuestro organismo cuando ayunamos: es una dieta alta en grasas y baja en hidratos de carbono que pone a nuestro metabolismo en un super estado de combusti–"—n de grasas, un combustible que hoy sabemos que es una fuente de energ–"¬≠a tremendamente eficiente. Estar en cetosis no es algo binario, no es blanco o negro, es un escalado, digamos una gama de grises que se cuantifica y se mide en funci–"—n de la cantidad de cuerpos cet–"—nicos en la sangre. Esta concentraci–"—n se mide en milimoles por litro de sangre un milimol es una unidad de medida de una sustancia en soluci–"—n, utilizada en el entorno m–"¬©dico y cient–"¬≠fico. As–"¬≠, se considera:.
Beneficios de la dieta cetog–"¬©nica y c–"—mo potenciarlos
Dieta ceto para el hipotiroidismo. Omega-3 como extra? Existen mitos y con que ayuda la dieta ceto sobre con que ayuda la dieta ceto dieta keto, pero parece ser muy segura para la mayor–"¬≠a de las personas. Quer–"¬≠a bajar 4 kilos, mi peso normal es de 48 K. Cuando llevamos una dieta alta en grasas saludables y limitamos los carbohidratos, estamos limitando la proliferaci–"—n de las c–"¬©lulas tumorales. La dieta keto tuvo su primer momento de esplendor el a–"¬Īo pasado, y todas las predicciones apuntaban a que estar–"¬≠a de moda este
Alimentos de dieta keto que puedes y no puedes comer
Ejemplo de dieta baja en grasas. Con que ayuda la dieta ceto ayudarme a escoger el mejor plan para mi? Hola buenas, me gustaria empezar la dieta quiero adelgazar 8 kilos pero no se por donde empezar ahora mismo. Muchas personas han experimentado esto y hay posibles explicaciones de c–"—mo podr–"¬≠a funcionar. Por lo tanto, deber–"¬≠a ser posible al menos reducir los s–"¬≠ntomas del TDAH con un cambio en la dieta. Reducci–"—n de ardor de est–"—mago.
* Compartir Qu–"¬© es la dieta keto, qui–"¬©n puede seguirla y 41 recetas que se adaptan a ella.
* Hay muchos posibles beneficios en todas las edades aunque dif–"¬≠cilmente hay raz–"—n para que los ni–"¬Īos sanos lleven una dieta estricta baja en carbohidratos.
Ascitis meta de p–"¬©rdida de peso. Javascript must be enabled con que ayuda la dieta ceto use this site. Para poder comentar tienes que confirmar tu correo electr–"—nico. Estos alimentos son muy altos en carbohidratos. Finalidad: Moderar comentarios. Por eso las dietas altas en carbohidratos, y especialmente carbohidratos de alto –"¬≠ndice gluc–"¬©mico, se asocian con el desarrollo de resistencia a la insulina y diabetes.
diabetes personas famosas en new jersey

sevrage norset s–"¬≠ntomas de diabetes

Flynn Winchester
Mon, Apr 27, 2020
I enjoy reading through your web site. With thanks!
Check out my site [______] _________ _______________ - ________ 338 ( %url )

Catherine
Sun, Apr 26, 2020
Wow because this is great job! Congrats and keep it up.
my page - ______ ________________ ( %url )

Susannah Ludowici
Wed, Apr 22, 2020
Good site you possess in here.
Here is my web-site ... 2.2kw _______________ _______ ( %url )

Bev Loflin
Thu, Apr 16, 2020
Howdy, well put together site you've got right now.
Feel free to surf to my website :: ___ _________ _________ lenze ( %url )

Shela Brennan
Thu, Apr 16, 2020
I love reading your web sites. With thanks!
Here is my blog post; ______ _________ _______________ _________ ( %url )

Federico Haigler
Wed, Apr 15, 2020
Thanks regarding offering these sort of substantial details.
Also visit my web page :: _______________ _______ ________ ______ ( %url )

Etta Dougherty
Sat, Apr 11, 2020
Love the site-- extremely individual friendly and great deals to see!
Review my blog: _________ _________ f700 __________ ( %url )

Roxanna
Wed, Apr 01, 2020
Surprisingly individual pleasant site. Immense info available on few gos to.
Here is my web site :: ______ _ ___________ ( %url )

Jaimie Leflore
Tue, Mar 31, 2020
I enjoy perusing your website. Thanks for your time!
Feel free to visit my web page industrial electronics and control by biswanath paul pdf ( %url )

Robby
Mon, Mar 30, 2020
Great website! It looks very expert! Keep up the excellent work!
Here is my website ... ______ ________________ _________ ( %url )

Carson McCann
Sun, Mar 15, 2020
Simply desired to point out Now i'm happy that i came in your website.
my site ... ___ ( %url )

Louanne
Tue, Jan 21, 2020
Lovely page, Preserve the fantastic work. Regards!
Also visit my homepage; AdultFrienedFinder login ( %url )

Ann Saldana
Thu, Dec 26, 2019
Thanks for the purpose of giving these kinds of great information.
Also visit my web site - _____ ( %url )

Madeline Willey
Sat, Dec 07, 2019
I like perusing your web site. Thanks for your time!
My blog post ... Abraham ( %url )

Francisca McCree
Thu, Dec 05, 2019
I love the information on your web site. Many thanks!
Look at my homepage: wagering games ( %url )

Judy Castanon
Fri, Oct 11, 2019
Thanks for the purpose of offering these kinds of terrific knowledge.
Feel free to surf to my blog post; Asikqq ( %url )

Jack Gragg
Thu, Oct 10, 2019
Sustain the good job and generating the crowd!
Here is my homepage: AdultFrinendFinder ( %url )

Precious Slim
Sat, Oct 05, 2019
It is not difficult to get the reviews in the latest albums and songs that were released. s with smaller congregations may not have much choice should they wish to have a band. It is essential for piano lovers as well as keepers to uncover what makes up the operation of piano restoration.
Check out my website; anchortext (Peed.4Everr.online ( %url ))

Magda
Thu, Oct 03, 2019
Great website! It looks very professional! Maintain the excellent work!
Here is my blog :: youclerks ( %url )

Jon
Tue, Oct 01, 2019
Incredible this is a beneficial web site.
Feel free to surf to my blog ... AdultFrienedFinder login ( %url )

Records 1 - 25 of 159

If you think this page contains objectionable content, please inform the system administrator.

A gift made through this appeal represents a gift to the entire Operation Smile mission. To help the most children, we use your gift where it can do the most good by pooling it with the gifts of others.